exalumnes (4)

Una altra trobada d’exalumnes, aquest cop de la generació del 67. Li agraïm a La Montse Vilà que ens ho ha relatat molt bé i amb detall:

El passat dissabte 13 de juny ens vam trobar molts dels alumnes que vam coincidir a EGB o BUP o a tots els cursos, després de quasi 30 anys de no veure’ns la majoria ni saber rés els uns dels altres (amb algunes excepcions).

L’inici de tot això va ser un grup de whatsapp que vam crear entre la Núria Navas, la Mireia Buchaca i jo. El grup es va crear el 12 d’abril i al dia següent ja érem 19 integrants.

Durant aquests dies des de l’inici del grup fins el 13 de juny es va anar fent una cadena i entre uns i altres vam aconseguir trobar molta gent fins a 32 integrants.

La trobada esperada va ser el dissabte 13 de juny, l’hora les 20:00 i el lloc, com no podia ser un altre, l’Acadèmia Roig – Tesàlia. Les primeres en arribar: la Mireia Buchaca i jo. Poc a poc va anar arribant més gent i vinguts de molts llocs de Catalunya. Al principi una mica tallats però de seguida es va crear un ambient molt màgic, com si no hagués passat el temps.

exalumnes 1

El més emotiu, que ens van obrir les portes de l’escola: la Meli va arribar per fer unes fotografies i donar-li les claus a la Montserrat Tanyà i així, poc a poc i amb molta emoció vam poder entrar al que va ser l’escola de molts de nosaltres durant molts anys. Impactant veure el pati, el menjador, les classes, els passadissos… Alguns exalumnes van portar cava i copes de plàstic per poder brindar pel retrobament, per cert,  tothom trobava a faltar la famosa figuera. Un cop vam fer el brindis, les fotografies, etc, un grup de 5 exalumnes vam fer un dels primers regals: un CD de música dels 80 amb la caràtula d’una fotografia d’alguna excursió que vam fer segurament a 8è de bàsica.

exalumnes 2

Tot seguit vam creuar el carrer i vam anar a l’escola on molts de nosaltres vam cursar des de 8è d’EGB fins a BUP, que ara és l’escola dels més petits. Aquí vam tornar a brindar, a fer-nos més fotos i intentar recordar on s’asseia cadascú.

exalumnes 3

Després de l’emotiva visita, vam anar tots al restaurant “Amics al Cafè” (molt a prop de l’escola) on ens havien preparat un pica-pica a peu dret per tal que tots poguéssim parlar els uns amb els altres. Va ser una nit molt màgica, tothom va parlar amb tothom, ens vam intentar posar al dia i una de les anècdotes més maques és que la Ilde Ocon, a petició popular, va portar la seva guitarra i va tocar algunes de les cançons que interpretava a les famoses xocolatades de Sant Josep a la Roig i també altres cançons que vam cantar tots junts.

Aquí es va lliurar el 2n regal de la nit, que és un clauer on posa “Roig- Tesalia, Generació del 67″, aquest regal va agradar moltíssim i al dia següent tothom va enviar les fotografies del clauer amb les claus posades. En definitiva, la gent feliç, vam xerrar, vam brindar, ens vam emocionar i vam cantar i ballar molt i molt. 

Es farà una propera trobada ja que algunes persones no van poder venir o perquè viuen lluny o per altres motius i ens vam quedar amb les ganes d’una propera…

 Podeu veure més fotos al següent enllaç: 1a trobada exalumnes, generació 67