caminada_roig_tesalia_2017 (3)

El passat dijous 5 els i les alumnes d’educació secundària van realitzar, com cada any, l’excursió-caminada amb què  comencen el curs. És una iniciativa que pretén que l’alumnat que s’incorpora enguany a secundària i els i les nouvinguts, es coneguin més i tots plegats passin un bon dia a l’aire lliure i gaudint de la natura.

Alumnat i professorat es van desplaçar en transport públic fins l’inici de l’Avinguda del Tibidabo des d’on van començar a pujar, agafant la Carretera de les Aigües, fins arribar al destí, la Plaça Mireia situada al parc de Collserola, a Esplugues de Llobregat.

En aquesta plaça es troba una gran zona de lleure amb diferents zones d’estar a diferents nivells, que s’uneixen per unes pasarel·les de fusta molt agradables per caminar-hi. A més de zones ajardinades, es troba un espai de pícnic on van fer el dinar.

caminada_roig_tesalia_2017 2

caminada_roig_tesalia_2017 1